www.CLICK4CRETE.gr

Το Pigogo.gr αποτελεί ένα νέο τρόπο για αγορές, βασιζόμενο στην επιβράβευση των online αγορών μέσω επιστροφής χρημάτων (ή cashback).

Για να επωφεληθεί της επιστροφής ο χρήστης πρέπει να είναι εγγεγραμμένος στο pigogo.gr και να κάνει αγορές μέσα από τα ηλεκτρονικά καταστήματα με τα οποία συνεργάζεται.

Η εγγραφή είναι δωρεάν και το Pigogo.gr συνεργάζεται με πάνω από 350 καταστήματα. Η γκάμα των καταστημάτων περιλαμβάνει κατηγορίες όπως ταξίδια, μόδα και ομορφιά, τεχνολογία, είδη σπιτιού, παιδί, φαγητό και delivery κ.λπ. Με την ολοκλήρωση κάθε αγοράς, αυτόματα ένα ποσοστό από την αξία της επιστρέφεται στον χρήστη και κατατίθεται στον τραπεζικό του λογαριασμό.


Το pigogo εκτός από επιστροφή δίνει και επιπλέον εργαλεία για επιπλέον εξοικονόμηση χρημάτων όπως εκπτωτικά κουπόνια και ειδικές προσφορές που προσφέρουν τα ηλεκτρονικά καταστήματα, ώστε ο χρήστης να κερδίζει επιπλέον εκπτώσεις για τα προϊόντα ή υπηρεσίες που θέλει να αγοράσει, πέραν της επιστροφής που θα λάβει. Παρόμοια λογική έχει και το Pockee αλλά αυτό ειδικεύεται στα είδη σουπερμάρκετ.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη