www.CLICK4CRETE.gr
ΙΠΠΑΣΙΑ ΚΡΗΤΗ

Η Μαριάννα Γραμματικάκη, είναι ένας άνθρωπος που έχει ταυτίσει τη ζωή του με τα άλογα και δεν θα μπορούσε να τη φανταστεί χωρίς αυτά.

Από μικρή και ενώ πήγαινε σχολείο, περίμενε πώς και πώς τη στιγμή που θα ολοκλήρωνε τις σπουδές της για να ασχοληθεί με την μεγάλη της αγάπη, τα άλογα.


Το πατρικό της ήταν ανέκαθεν μέσα στο κτήμα με τα άλογα και κάθε μέρα της ζωής της την έχει ζήσει με τα υπέροχα αυτά ζώα. Όνειρο της πάντα ήταν η αθλητική ιππασία και η ίδρυση σχολής  Ιππασίας στη Κρήτη.

Έβαλε στόχο ζωής και τα κατάφερε με τον καλύτερο τρόπο σε σημείο τέτοιο μάλιστα που εκτός από τις αξιόλογες επιδόσεις στην αθλητική ιππασία, σήμερα διευθύνει την Ιππική Ακαδημία Κρήτης.


Καλεσμένη στην εκπομπή «Ανδριανή» της ΚΡΗΤΗ TV μοιράζεται την εμπειρία της επαφής με αυτό το υπέροχο τετράποδο ενώ κάνει ιδιαίτερη αναφορά στα οφέλη που έχει η ιππασία και στα μαθήματα ζωής που παίρνουμε από τη φύση.
Ωστόσο από τις πιο μοναδικές στιγμές που ξεχωρίζει στη ζωή της και έχουν σχέση με τη ιππασία, είναι η βοήθεια που έχει καταφέρει να προσφέρει σε παιδιά και ενήλικες με αναπηρίες, μέσω της θεραπευτικής ιππασίας.

Παρακολουθείστε τη συνέντευξη της Μαριάννας Γραμματικάκη στην Ανδριανή Αγγελιδάκη.


ΠΗΓΗ

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη